Nieuwsoverzicht

Nationaal

Carlo Bruyninckx wordt Provinciaal LRV-Indoorkampioen in LRV Brabant

06 maart 2018

Geen barrage in de klasse Zwaar tijdens de Provinciale LRV-Indoorkampioenschappen van LRV Brabant in de Ruiterschool te Oud-Heverlee. Alleen Carlo Bruyninckx (foto) van LRV Bekkevoort en zijn Irish van ’t Elzenhout (v. Apollo van het Lindebos) lukten in een foutloze omloop. Het leverde meteen de provinciale LRV-titel en een bijhorend erelint op. Sven Grouwels van LRV Langdorp en Jiriva van de Langeweg (v. Carabas van de Wateringhoeve), reden naar de tweede plaats voor Gert Bosmans (lRV Herent) en zijn trouwe Arona van de Rozendael (v. Gotha Brecourt). Shauni Van Opstal (LRV Nederokkerzeel) pakte plaats vier, voor Axelle Claessens van LRV Boutersem.

In de M-reeks was er provinciaal goud voor Lien Lemmens van LRV Rillaar met Hercules de la Fèrme Blanche (v. Winningmood van de Arenberg). Josephine Deruyter (LRV Wambeek) pakte zilver met Evita van de Blokhoeve, eveneens een dochter van Winningmood van de Arenberg. Femke De Neef (LRV Asse) mocht mee op het podium voor het brons. Ze bleef foutloos in de barrage met Newstar d’Intro Z (v. Nabab de Rêve).

In de klasse Licht was er een erelint voor Daphne Kauffman (LRV Herent) met Ginza Mary (v. Ustinov). Zij was in de barrage sneller dan Koenraad Lauwereys (LRV Vollezele) met Halita O (v. Eldorado van de Zeshoek) en Astrid Cortvrindt (LRV Asse) met Miss Wonderfull Beauty (v. Inshallah de Muze). Het stijlrijden in de klasse Beginnelingen was voor Hanne Dehou van LRV Tienen met Rhune van de Perre (v. Rubio).

Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV
Copyright foto: Privé-collectie
Deel dit bericht:   

Carlo Bruyninckx