Nieuwsoverzicht

Nationaal

Bart Temmerman wint zijn zoveelste Provinciale titel in LRV Oost-Vlaanderen

05 maart 2018

LRV Oost-Vlaanderen trok naar Manege Westdorpe voor het Provinciaal LRV-Kampioenschap. In de klasse Zwaar plaatsten vijf combinaties zich voor de barrage na twee foutloze omlopen. Daarin bleven twee combinaties foutloos. Bart Temmerman (foto) van LRV Kalken was met Fiana (v. Zirocco Blue VDL) enkele hondersten van een seconde sneller van Amber Goethals van LRV Bassevelde met Kosmic Black Ice vd Bucxtale (v. Ogano Sitte).

Ook de derde plaats ging naar Amber met haar Isaura van de Meerputhoeve (v. Skippy II). Gert Geeroms van LRV Kerksken reed met Bitz Way (v. Clearway) naar de vierde plaats voor Femke D’Hoore van LRV Sinaai met High Wind van ’t Schrijberg (v. Dul van den Bisschop).

In de klasse Midden ging de titel naar Romec Van Driessche van LRV Zele met Lydi vd Siscchop (v. Kannan). Wouter Oelbrandt (LRV Waasmunster) reed met Karesse (v. Breemeersen Adorado) naar de tweede plaats voor Bart Temmerman met Kryptonite van ten Bos (v. Cassini I).

In de klasse Licht was er goud voor Phaedra Polfliet van LRV Moerbeke Waas met met Memphis de Muze (v. Elvis ter Putte). Jolien De Vos van LRV Eksaarde-Doorslaar en Litle Joe vd Hemelseschoot (v. Triomphe de Muze) sprongen naar de tweede plaats voor Ivo Van Gucht van LRV Merea van de Elshoeve (v. Deauville de la Vie).

 

Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV
Copyright foto: Dirk Caremans - www.hippofoto.be / www.caremans.be
Deel dit bericht:   

Bart Temmerman