Nieuwsoverzicht

Nationaal

BWP'ers sterk op SBB Competitie voor Jonge Paarden Bekkevoort

27 mei 2019

Exact tien combinaties (47 starters) sprongen na twee foutloze omlopen naar de barrage van de reeks voor zesjarige springpaarden. In die barrage was Inge Pieck van LRV Lummen, de snelste foutloze met de BWP-merrie No Fathers Girl (v. Verde Gaio). De moeder van deze No Fathers Girl is een dochter van Eldorado van de Zeshoek TN. Eline Lopes van LRV Landen reed Nette van Kattebeek (v. Darco) naar de tweede plaats. Stef Leenaerts (LRV Minderhout) sprong naar plaats drie met Dakento Z( v. Dakar VDL). Johnny Stevens en Huppy Boy (v. Huppydam des Horts) sprong naar plaats vier voor Bert Panneels met Nic-Nac P. (v. Brahmann St Simeon.

Bij de vijfjarigen sprongen vijftien paarden, van de 97 starters, naar een dubbel foutloze omloop. Bij de vierjarigen waren dat tien van de 74 ingeschreven paarden.

Dressuur: Nakommelingen Special Agent Amour tonen zich

In de LRV-reeks voor zesjarige dressuurpaarden pakte Jan Michiels (LRV Moerzeke) het goud mee naar Oost-Vlaanderen met Lightning (v. Londontime 2). Bram Van Lindt van LRV Peer en zijn Nitro van de Smetshoeve (v. Special Agent Amour) reden naar plaats twee. De derde plaats was voor Elise Dierckx van LRV Wuustwezel met Noah van ’t Laarhof (v. Special Agent Amour).  In de Open-reeks was Birgit Ceuleers van LRV Vissenaken-Glabbeek te sterk voor de concurrentie met haar Noortje van ’t Rommersum (v. Special Agent Amour). Deze merrie werd gefokt door Els Beckers uit Zoutleeuw. De moeder van Noortje, Lausanne, is een dochter van Voltaire.  Gigi Van der Leest  reed met Nouvelle (v. Sir Donovan) naar de tweede plaats, voor Maarten Aerts met Jack Daniel’s van de Zandzee (v. Johnson).

 

 

 

Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV
Copyright foto: Dirk Caremans - www.hippofoto.be
Deel dit bericht:   

Birgit Ceuleers werd ooit al in Nationaal Kampioen bij de jonge paarden ... doet ze dat in 2019 terug?