Nieuwsoverzicht

Nationaal

Annelies Van Looveren pakt opnieuw Nationale Indoortitel ZZ mee naar Meerhout

21 april 2018

Annelies Van Looveren en haar Gravin van’t Gestelhof (v. Warkant van  ’t Gestelhof) nemen opnieuw een Nationale LRV-titel mee naar Meerhout. Annelies won voor Kirsten Vermeire(LRV Guigoven)  met Showtime (v. PR H Donerhall I). Met John van het Gestelhof (v. Johnson)  pakte Annelies ook een derde plaats. Tiny Grauwels (LRV Tienen) pakte de vierde plaats met Aripmuna van Sint Rochus (v. Alabastro S Extra). Heleen Schuurmans (LRV Achel) pakte een top-vijf klassering met Jiljane van de Kampert (v. Lord Loxley).

In de klasse Zwaar 2 was de Nationale LRV-indoortitel voor Flore De Winne van LRV Denderwindeke met Basali (v. Belissimo M). Sakina Van Dijck (LRV Schriek) reed met Bonvivant (v. Tolando) naar de tweede plaats, voor Nele Van Den Bogaert (LRV Haacht) met Coco Chanel (v. Vivaldi).

De klasse Zwaar 1 leverde de enige mannelijke winnaar van de dag op. Stijn Rombouts van LRV Sint-Lenaarts met Lars van de Hoenderheide (v. Negro). Sarah Van den Bergh (LRV Merchtem) reed naar zilver met Fiesta van de Kempenhoeve (v. Bordeaux). Caroline Van Hulzen (LRV Westerlo) en haar Baltasar PCM waren goed voor brons. 

Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV
Copyright foto: LRV
Deel dit bericht: