Nieuwsoverzicht

Nationaal

Ponyclub LRV Bocholt bijzonder sterk op Provinciaal LRV Indoorkampioenschap te ... Bocholt

19 februari 2018

18 februari 2018 zal de Limburgse LRV-geschiedenis ingaan als de dag van Aaron Tijskens (foto). Aaron is aan zijn laatste seizoen in de ponywerking bezig en hij heeft het meteen bijzonder sterk ingezet. Op het Provinciaal Pony-Indoorkampioenschap van LRV Limburg in Bocholt werd de ruiter van LRV Bocholt één, twee en drie in zowel het stijlrijden als in de Barema-A van de klasse D-Midden. Een vrij unieke prestatie dus en perspectief voor het Nationaal LRV-Indoorkampioenschap dat straks op 10 maart 2018 in de Ruiterschool te Oud-Heverlee wordt verreden.

 

DM - CM - BL

In de klasse D-Licht waren er provinciale overwinningen voor Saartje Joosten (LRV Overpelt) met Kaatje van de Bekerheide (v. Kantjes Ronaldo) in Barema-A en Ylona Thijs met Lord d’Hoge Rielen (v. Principal Dream van de Delthoeve). In de klasse C-Licht was er een gouden medaille voor Tom Moris (LRV Bocholt) met Coco Chanel D.J. (v. Calimero) in de Barema-A-wedstrijd en voor Dries Franken (LRV Vlijtingen) met Fireball in het stijlrijden.

Interclub voor LRV Bocholt

In de altijd sfeervolle en spannende interclub-wedstrijd, ging de zege naar de organiserende ponyclub LRV Bocholt, voor twee teams van LRV Vlijtingen. Alle resultaten: www.equester.be – rubriek: wedstrijden.

Auteur: Kris Van Steen
Bron: LRV
Copyright foto: Dirk Caremans - www.hippofoto.be / www.caremans.be
Deel dit bericht:   

Aaron Thijskens onklopbaar in Bocholt