Nieuwsoverzicht

Nationaal

Nog plaats in seminaries en demo's tijdens Flanders Horse Expo ! - Ga aan LRV-voordeeltarief naar Flanders Horse Expo!

29 januari 2018

FHE 2018 banner170Flanders Horse Expo Gent heeft haar vaste plaats verworven. Van vrijdag 23 februari tot zondag 25 februari 2018 zal LRV opnieuw onze werking promoten via stand, demo’s in de piste en lezingen in onze eigen seminarieruimte.

Er zijn nog plaatsen vrij in de demo'sgroepsdressuur / ponyspelen / stoelrijden / Kür op muziek

Meer info: http://www.flanders-horse-expo.be


 

Flanders Horse Expo aan LRV-voordeeltarief

Flanders Horse Expo 2018 (23-25 februari 2018 te Gent) wordt opnieuw een boeiende editie met een heel divers aanbod: een goedgevulde expo, prachtige demonstraties en regionale, nationale en internationale wedstrijden op topniveau. Daarnaast is er ruimte voor vorming en clinics. En niet te vergeten : het Oost-Vlaams LRV-kampioenschap pony’s op zondag 25 februari !

FHE biedt de LRV-clubs opnieuw de mogelijkheid om toegangskaarten aan te kopen tegen een kortingtarief. Een toegangsticket kost 15€ (incl BTW en servicekosten). Hiermee geniet je van een korting van 2€ op de onlineverkoop en 5€ op de verkoop op de kassa.

Wat moet je doen?

Geef volgende informatie door aan s.fannes@lrv.be: Naam Club / Facturatiegegevens : Adres + BTW nummer indien van toepassing / Verantwoordelijke : naam + email / Aantal tickets /

Ten laatste op 1 februari 2018

Je ontvangt een factuur van Centaur Events NV (organisator van Flanders Horse Expo). Na betaling van de factuur ontvang je de tickets per mail op het door jou opgegeven email-adres.

Belangrijke opmerking

Zorg ervoor dat je meteen voldoende tickets bestelt. Er kan slechts 1 bestelling per club gebeuren. Nabestellingen kunnen jammer genoeg niet via deze procedure. Enkel mogelijk online of aan de kassa.

Deel dit bericht: