Nieuwsoverzicht

Nationaal

Nog even terugkijken op JM 2017 - LRV Combinaties op podium van Jeugd Cup en JM Indoor Masters

08 januari 2018

Van de Vijver F-MECH17N0009We kijken graag nog een laatste keer even terug op Jumping Mechelen 2017. Zowel in de Finales van de Jeugd Cup als de Jumping Mechelen Indoor Masters, waren er opmerkelijke prestaties van LRV-combinaties. Een overzicht:


LRV-combinaties op het podium in de Jeugd Cup


In de superfinale van de Jeugd Cup voor pony’s kleine maat ging de overwinning naar Fréderique Van De Vijver (foto links) van LRV Eksaarde Doorslaar met Fleur Van Het Overlege Goed (v. Shining Starr Aristo). Ine Blommaert (LRV Opwijk) reed met Anaïs naar de tweede plaats, voor Fleur Volckaerts (LRV Broechem) met Parmante (v. Rakker L).

Petit L-MECH17N0058Bij de pony’s grote maat was er goud voor Laura Petit (foto rechts) van LRV Merksplas met Quint van de Groenheuvel (v. Kadans van de Groenheuvel). Liesl Heylen (LRV Herenthout) pakte met Twix zilver.   


Kelly Dhondt van LRV Oedelem Beernem reed met Mylady van den Doorn (v. Cooper van de Heffinck) naar een tweede plaats bij de paarden 90cm.  Bij de paarden 1.10m. was er een tweede plaats voor Kaat Stok van LRV Kontich met Lucky Luke Van Het Leliehof (v. Breemeersten Adorado).

 

Winst en podium-plaatsen voor LRV-Combinaties in Finales Jumping Mechelen Indoor Masters

De Plecker V-MECH16M0154Op vrijdag in de reeks pony’s 90 cm. was er een eerste plaats voor Vic De Plecker (foto links) van LRV Merchtem met Donita van den Ham. Vic pakte in deze proef overigens ook nog een derde plaats met zijn Limoges ter Dolen (v. Vedett van de Vondelmolen). In de proef pony’s 1.10m was het goud voor Lyn De Vylder met haar pony Luca. Lynn is lid van LRV Overbroek.  Op vrijdag was er een tweede plaats voor Anouk De Proft (LRV Opwijk)  in de 1.10m-proef voor ‘Children en Junoirs’. Ze reed naar de tweede plaats met Heduridge (v. Winninngmood). Clubgenote  Anke De Breucker reed naar de derde plaats met Justice van ’t Verloren Kost (v. Cicero). In de 1.20m.-proef voor ‘Children en Juniors’ won Floor Anthonissen van LRV Wuustwezel met Affinity (v. Regilio).

Deel dit bericht: