Nieuwsoverzicht

Nationaal

Finale KBC Gouden Teugel

26 december 2017

stijlspringenDe eerste dag van Jumping Mechelen wordt geopend door onze springruiters uit de klasse CL en DL, stijlspringen alsook de individuele dressuur BL1. Een grote dag, een impressionante piste en een magisch moment om nooit mee te vergeten voor onze meest regelmatige LRV-ponyruiters.

In het stijlspringen kwamen niet minder dan 29 combinaties aan de start, die niet enkel springtechnisch maar ook qua stijl beoordeeld werden. In CL won Liesl Heylen (LRV Herenthout) met Twix overtuigend met 75 punten. De 2de en 3de plaats waren met respectievelijk 73 en 72 punten weggelegd voor Carlotta Stegen (LRV Vlijtingen) met Helaba d’Insegotte en Frederique Van De Vijver (LRV Eksaarde-Doorslaar) met Fleur vh Overlege Goed. In DL wint Laura Petit (LRV Merksplas) met Quint vd Groenheuvel met 85 punten. Aaron Tijskens (LRV Bocholt) strandde op één puntje en behaalde dus een knappe 2de plaats met Nano van ‘t Laar. Op de derde plaats eindigde Emma Van Doorslaer (LRV Pulderbos) met Milo DJ.

BL1 Lotte Allard In BL1 reden 8 combinaties de A-piste binnen tussen de witte hekjes, Lotte Allard (LRV Vissenaken-Glabbeek) won er met Wolfgang Amadeus vd Poppelaere met niet minder dan 384 punten. Amalia Hantson (LRV Anzegem) volgt op amper 2 puntjes met Meladelle’s Dalores en tot slot eindigde Hanne Vangeneugden (LRV Genk) met Lorenzo op de derde plaats.

Voor de volledige uitslag, klik op bijgevoegde bestanden : Uitslag CL -   uitslag DLuitslag BL1

 Beide amazones bevestigden hun goede vorm in de superfinale van de Jeugd Cup, waar zij eveneens de gouden en de zilveren medaille in de reeks 'Pony's Grote Maat' weg kaapten.

Voor de volledige uitslag, klik op bijgevoegde bestanden : Finale   -   Superfinale

Deel dit bericht: