Nieuwsoverzicht

Nationaal

De “JM Kids Day 2017” komt er snel aan !

30 november 2017

logo-jm-kids-day-met-baseline-002Op 26 december 2017 is het zover dan opent het grootste indoor evenement Jumping Mechelen met de 9de editie “JM Kids day”. Van 9u00 tot 18u00 is de Nekkerhal het terrein van onze jonge paardenliefhebbers. Ook dit jaar brengen wij een onuitgegeven mix van ponyproeven, -ponygames, animatie, showoptredens en nog veel meer.

De Grote Kids Day show” op de hoofdpiste wordt weer het hoogtepunt van de dag. Onze ponyruiters maken zich nu al op voor de battle in de Knock out proef en de mini steeple, maar ook onze artiesten – 2Steps, Katarina, Anne Krüger, Prinsessia én Baba Yega – zijn er op gebrand om het beste van zichzelf te geven met een spetterend optreden.

Opgelet: vorige editie volledig uitverkocht !

Alle Cera Dream Seats zijn reeds uitverkocht en ook de tribunetickets vliegen de deur uit.
Wil je er nog bij zijn bestel dan snel uw tickets aan voordeeltarief 11€ i.p.v. 20€ via uw LRV-club !

Wat moet u doen :

Bestel nu uw “JM Kids Day”-ticket bij uw LRV-club.
Zij mailen hun bestelling gebundeld door naar s.fannes@lrv.be,met vermelding van de naam ponyclub of rijvereniging, aantal kaarten, verzendadres en betalingsbewijs.
De betaling van de bestelling(en), zijnde 11 euro per kaart + 2 euro verzendkosten, moet overgemaakt worden op rekeningnummer BE62 7364 0368 4661, met vermelding van de naam van je ponyclub / rijvereniging.
Van zodra de bestelling is betaald, worden de bestelde tickets opgestuurd naar het gevraagde adres.
Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang in de hal, maar voor een zitplaats op de hoofdtribune / A-piste moeten de kinderen in het bezit zijn van een ticket.


Voor meer info over de “JM Kids Day” surf snel naar www.jumping-mechelen.com/nl/kids-day. Opgelet deze actie loopt tot en met 6 december 2017 !!! Bestelde tickets na 6/12 zullen (na betaling) op 26/12 aan de kassa vanaf 8u00 klaar liggen ter afhaling. Afspraak op 26 december in de Nekkerhal te Mechelen.

Deel dit bericht: