Nieuwsoverzicht

Nationaal

Anouk De Proft maakt indruk tijdens Jumping Mechelen Indoor Masters

20 november 2017

Pony 80cm-500Afgelopen weekend trokken 652 combinaties naar Stoeterij De Breemeersen in Lotenhulle voor de vijfde selectiewedstrijd van de Jumping Mechelen Indoor Masters. Met nog één wedstrijd (Sentowerpark Opglabeek) te gaan wordt het stilaan spannend voor de plaatsjes op de startlijsten van Jumping Mechelen.

In de hoogste reeks van de pony’s (1.10m.) was de eerste plaats voor Luka Roman met Orchid’s Mila. Ze was maar liefst vijf seconden sneller dan de nummer twee, Laura Petit met Magical Feeling V Stal “D” Hoe. Rik Van Lent en Starinagh Thunder finishten op de derde plaats. Febe Van De Winckel en O-Bless Van De Vondelhoeve reed nar de vierde plaats voor Simon Caals met Polleke v’t Plutoniahof.

Op de foto: Jules Verhoeven met Spirit - winnaar bij de pony's reeks 80cm. ontvangt zijn prijs uit handen van Donaat Blondeel. 

 


In de reeks 1.20 juniors en scholieren was Anouk De Proft onklopbaar. Ze won met Eleonore Blue en reed naar de tweede plaats met Jazz van ’t Kamerveld. Lotte De Boeck en Etna plaatse zich op de derde plaats voor Amber Goethals met Kosmic Black Ice vd Bucxtale. Sean Willemsen en Jarnac reden naar de vijfde plaats.
In de 1.20m-proef voor seniors stonden er geen verassende namen in de top-vijf. Niki Geenens won met haar razendsnelle Gazelle van de Valenberg. Danny Van Es en Cantchelaro pakten de tweede plaats voor opnieuw Niki Geenens (Helios vd Spelonckhoeve). Danny Van Es en zijn Clifhanger Vm Z reden naar de vierde plaats, voor Bert Panneels en Harcotique Dnl.


Alle uitslagen: https://www.equibel.be/prg/results/event.php?eid=70601&d=CS

Deel dit bericht: