Nieuwsoverzicht

Nationaal

LRV-ruiters/amazones sterk in Halve Finale Jeugd Cup

20 november 2017

driesTijdens het voorbije weekend werd de Halve Finale van de Jeugd Cup Stijlrijden verreden in de Ruiterschool te Oud-Heverlee. De Jeugd Cup is een samenwerking tussen LRV en VLP. Het is een concept dat wedstrijden stijlspringen aanbiedt met als orgelpunt een selectie voor deelname aan de finale op Jumping Mechelen. De Halve Finale stond dan ook in het teken van selecties.

In de reeks ‘Pony’s Kleine Maat’ deed Noëmie Vlekken van LRV Vlijtingen met Laser van de Mereyt een gouden zaak door te winnen. Brent De Schrijver reed naar een tweede plaats met Oblix, voor Lien De Dycker (LRV Vissenaken) en haar Ten Ankers Freeanca. In de reeks ‘Pony's Grote Maat’ was de zege voor Dries Vanthienen (foto) van LRV Vissenaken met Orchid’s Golitath.

Sara De Boeck van LRV Kester reed naar de tweede plaats voor Luna Neirynck en Brecht Bruyninckx (Iyuno) van LRV Bekkevoort. Bij de 'Paarden 90 cm' deden de LRV-combinaties ook goede zaken.Ona Corthauts van LRV Geetbets won met Tintin van Overis. Haar clubgenote Lotte Blevi en Beetle Juice reden naar de tweede plaats voor Flo Corhauts (Oberon de Grasset). Bij de 'Paarden 1.10m' ging de zege naar Fenna Goethals (LRV Bassevelde). Senne Winkelmans (Paardenhumaniora Bilzen) pakte zilver met Hagar voor Rune Reynders en Lex.

Resultaten Halve Finale - Oud-Heverlee

Deel dit bericht: