Nieuwsoverzicht

Nationaal

Jumping Mechelen Kids Day - voordeel voor LRV-leden

13 november 2017

kids-dayOp 26 december 2017, de eerste dag van Jumping Mechelen, van 9u00 tot 18u00 wordt een uniek en doorlopend programma aangeboden met spetterende optredens en  spectaculaire ponyproeven, aangevuld met animatie, initiatie en demo's. Namen als Anne Krüger, 'Schäferin Show', Katarina, Prinsessia, Baba Yega en dansstudio 2STEPS passeren de revue.
 
En er is nog meer  … Op de A-piste starten we met de ruiters van het KBC Gouden Teugel Stijlrijden, de KBC Gouden Teugel Dressuur, de pony's Knock Out (mét de strijd naar de beste supportersclub!), finales en superfinales van de Jeugd Cup. Ook de teams van de KBC Dreamteam Cup komen aan bod. Tot slot supporteren we tijdens de Jumping Master Indoor Masters voor onze LRV-ruiters.
 
Uw voordeel :
Bestel nu uw toegangskaart voor toegang tot de  “JM Kids Day” inclusief de grote Kids Day Show van de voormiddagsessie op de A-piste van 11u00 tot 13u00, en geniet van een fikse korting.

Wat moet u doen :
Bestel nu uw “JM Kids Day”-ticket bij uw LRV-club.
Zij mailen hun bestelling gebundeld door naar s.fannes@lrv.be,met vermelding van de naam ponyclub of rijvereniging, aantal kaarten, verzendadres en betalingsbewijs.
De betaling van de bestelling(en), zijnde 11 euro per kaart + 2 euro verzendkosten, moet overgemaakt worden op rekeningnummer BE62 7364 0368 4661, met vermelding van de naam van je ponyclub / rijvereniging.
Van zodra de bestelling is betaald, worden de bestelde tickets opgestuurd naar het gevraagde adres.
Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang in de hal, maar voor een zitplaats op de hoofdtribune / A-piste moeten de kinderen in het bezit zijn van een ticket.


Voor meer info over de “JM Kids Day” surf snel naar www.jumping-mechelen.com/nl/kids-day

Opgelet deze actie loopt tot en met 10 december !!! 

Deel dit bericht: