Nieuwsoverzicht

Nationaal

812 combinaties tijdens Jumping Mechelen Indoor Masters in de Ruiterschool

06 november 2017

eva-verdoodtMaar liefst 812 combinaties namen deel aan de Jumping Mechelen Indoor Masters in de Ruiterschool te Oud-Heverlee. In de reeks 1.20m seniors die al op woensdagavond werd verreden, ging de overwinning naar Bert Panneels en de bijzonder snelle Toulon-dochter Lavendel van ’t Beetjen. Rania Ghailani en Zamira sprongen naar de tweede plaats voor Jef Janssens en zijn Jezuiet van de Kwade Heyde. Danny Van Es sprong met Clifhanger VM Z naar de vierde plaats voor Kaat Pluymers en haar Cheyenne van de Berken Z.

In de 1.20m-reeks voor junioren en scholieren was Lotte De Boeck (Etna E) de snelste foutloze. Cato Somers en La Fayette sprongen naar zilver voor Charlotte Van Bellingen met Kalisha du Chablis. Shauni Van Opstal (Frou Frou van de Bremboshoeve) reed naar plats vier voor Yentl Desmare (Napoli van de Steenoven Z).

In de hoogste reeks van de pony’s (1.10m.) gingen 24 combinaties voor de belangrijke selectiepunten voor een plaats op Jumping Mechelen. Eva Verdoodt (foto) en haar Lancelot vh Klavertje reed zich niet voor het eerst dit seizoen in de punten. Ze won in een bijzonder snelle tijd voor Ilona Thijs (Kantje’s Ellard) en Laura Petit (Magical Feeling V Stal “D” Hoe). Victor De Boitselier (Pippa DJ) en Luka Roman pakten plaatsen vier en vijf.

 

Deel dit bericht: