Nieuwsoverzicht

Nationaal

Bomaco – Wemmel: Niki Geenens, Luna Matala en Anke De Breucker winnen toprubrieken op Jumping Mechelen Indoor Masters

31 oktober 2017

niki-geenensOp de derde manche van de Jumping Mechelen Indoor Masters in de grote hal op de Bomaco-site te Wemmel won Niki Geenens op vrijdagavond al de 1.20m-wedstrijd voor de senoirs. Niki kon daarvoor rekenen op haar bijzonder snelle Gazelle van de Vaelenberg. De Oost-Vlaamse amazone was een seconde snelle dat Sam Versmissen (Dingena). De derde plaats was voor Danny Van Es met zijn Cliffhanger Vm Z. Bert Panneels reed met Harcotique Dnl naar de vierde plaats voor Axelle Meiresonne (Gaultier).

In de Junior/scholieren-rubriek 1.20m. was de zege voor Luna Matala met Issica T voor de Nationale LRV-Kampioen bij de pony’s, Elise Van Den Brande met Brillioanthina van ’t Ruytershof. Lotte De boeck (Etna E) reed naar de derde plaats voor Ian Boons (Espoir) en Anouk De Proft (Jazz van ’t Kamerveld).

De hoogste ponyrubriek (1.10m) ging naar Anke De Breucker met haar Dia Veneto. Rania Dindane (Pablo) pakte de tweede plaats voor Juliette Buyse (Leif) Ylona Thijs en Laura Raemdock reden naar de plaatsen vier en vijf en belangrijke selectiepunten voor de finales in Mechelen van 26 tot en met 30 december 2017.

Alle resultaten: https://www.equibel.be/prg/results/event.php?eid=70599&d=CS 

Foto: www.paardenfotograaf.be

Deel dit bericht: