Nieuwsoverzicht

Nationaal

Izegem: Sarah Verlinde (Z) - Wilfried Nyssen (ZZ) - LRV Bredene Provinciale Kampioenen in LRV West-Vlaanderen

18 september 2017

Bredene-HECH16Y228LRV Izegem organiseerde een knap Provinciaal Ruitertornooi voor LRV West-Vlaanderen. In de hoogste springklasse (Z) sprongen acht combinaties naar de barrage. In die barrage bleef geen enkele combinatie foutloos. De provinciale titel ging naar Sarah Verlinde van LRV Ardooie. Zij kreeg één fout maar realiseerde met Nevada Z (v. Nelson Z) wel een bijzonder snelle tijd. David Linclau van LRV Pittem kwam met Ielke v/d Kalsydebrug (v. Indoctro), twee seconden later binnen. Zilver naar LRV Pittem, brons voor LRV Ardooie met Ann-Florence Noppe met Elegance “F” (v. Orame). Tijs Vandenberghe van LRV Middelkerke reed Gazira (v. Wandor van de Mispelaere) naar de vierde plaats, voor Geert Storme van LRV Westkapelle met Heather ’t Hof ter Kalvete. In de klasse Midden was er goud voor Joyce Snauwaert van LRV Izegem met Dublin van de Vijf Eiken (v. Tresor d’o).

In de individuele dressuur ging het goud in de hoogste klasse ZZ, naar Wilfried Nyssen van LRV Bredene met Canto (v. Saros van ’t Gestelhof). Sara Wittewrongel (LRV Pittem) won de klasse Zwaar 2 met Riana (v. Royal Diamond). In de reeks Zwaar 1 was het provinciale erelint voor Gerard Carron van LRV Ardooie met Francy (v. Florestan I).

In de klasse Zwaar A van de groepsdressuur won LRV Bredene van LRV Ardooie. LRV Bredene gaat ondanks de concurrentie uit Ardooie opnieuw als Provinciaal Kampioen, naar het Nationaal Ruitertornooi op zondag 1 oktober 2017 te Vissenaken-Glabbeek.

Alle resultaten: www.equester.be - foto: www.caremans.com

 

Deel dit bericht: