Nieuwsoverzicht

Nationaal

LRV Gewest Lier-Zandhoven organiseert knappe Nationale Finale van SBB-Competitie voor Jonge Pony's - BRP pony's sterk in springreeksen

29 mei 2017

caalsBij de zesjarige D-pony’s gingen 6 combinaties naar de barrage na 2 foutloze omlopen. In die barrage bleven nog 3 combinaties foutloos. De snelste was Simon Caals (foto rechts) van LRV Sint-Gillis-Waas met Polleke v’t Plutoniahof (v. Heros ter Putte). Louise Docx van LRV Itegem finishte één seconde later met haar Princesse Optima (v. Orchid’s Romario) voor Oscar Zelderloo van LRV Opwijk met Pippa Pooh van het Prisenbos (v. Jerome van de Vondelhoeve).

Bij de zesjarige C-pony’s gingen 3 combinaties naar de barrage. Twee bleven foutloos. De snelste was Emilie Moris van LRV Itegem met Pretty Dream van de Bartvelden (v. Principal Dream van de Bartvelden). Marie Van Den Bruel (LRV Heist op den Berg) en Pacienda vh Juxschot (v. Lars van de Groenheuvel) reden naar de tweede plaats voor Emma Van Doorslaer van LRV Pulderbos met Cassius DJ (v. Calimero).

foto bovenaan: Dirk Caremans - www.hippofoto.be - www.caremans.com

jonas-van-dijckBij de zesjarige B-pony’s, plaatsten 5 combinaties zich voor de barrage. Jonas Van Dijck van LRV Broechem was met Lotje TB (foto links) de allersnelste foutloze voor Hendrik Vranken van LRV Heist-op-den-Berg met Pallieter van het Rozendaelhof (v. Goldfinger) en opnieuw Jonas Van Dijck met Panter (v. Jowourits). Bij de allerkleinste 6-jarige s-pony’s was de overwinning voor Isabeau Leysen van LRV Oelgem met Loola (v. Kotonofico v. Stal Brammel).

foto: Eddy Laeremans

In de reeks vijfjarige D-pony’s was er dankzij een foutloze barrage, goud voor Fenna Goethals van LRV Bassevelde met Quartz DMC (v. Principal Dream vd Delthoeve). Bij de C-pony’s ging het goud naar Yara Kleeren van LRV Rijkevorsel met Indy (v. Irakion). Caroline Van Rossum won met Queeny van het Rozendaelhof (v. Goldfinger) de reeks voor vijfjarige B-pony’s.

In de reeks voor vierjarige D-pony’s bleven twee combinaties dubbel foutloos. Seppe Heylen met Red Star Drum van het Juxschot (v. Kantje’s Fahran) en Lise Desomviele van LRV Bassevelde met Rio (v. Dexter Leam Pondi). Bij hun collega’s van de C-reeks waren dat Kato De Vos van LRV Moerzeke met Havana van Duyversputten (v. Emilion van ’t Schaaphof) en Simon Caals van LRV Sint-Gillis-Waas met Rubble.

Deel dit bericht: