Nieuwsoverzicht

Nationaal

Test je kennis van het reglement voor de wedstrijden Jonge paarden en pony's en win!

11 mei 2017

lamiMagda? Danny! 

Test je kennis van het reglement  voor jonge paarden & jonge pony’s en win !!
Jonge paarden en jonge pony’s worden bij ons als echte VIP’s aanschouwd! We houden in ons reglement immers rekening met hun jeugdig temperament. Door het gebrek aan ervaring moet de aanpak van deze dieren, maar ook hun uitrusting, worden verfijnd, en gelden er dus andere voorschriften. Op die manier blijft het voor jou en voor je favoriete viervoeter veilig!  Hoe deelnemen?

Meedoen is makkelijk: vul de korte quiz in, sluit af met de schiftingsvraag en wie weet win jij  wel één van de 10 sets beenbeschermers! (5 sets voor paarden, 5 sets voor pony’s). 

Tot wanneer?
Deze actie loopt t/m maandag 22 mei 2017 (pony’s)  en t/m maandag 19 juni 2017 (paarden). De winnaars krijgen hun LamiCell beenbeschermers overhandigd op de Nationale finale voor Jonge Pony’s te Broechem op 28 mei en op de Nationale finale voor Jonge Paarden te Genk op 25 juni 2017.


Assortiment.
Mocht je naast de winst grijpen, dan kan je op www.rglamicell.com kennismaken met het uitgebreide assortiment van  LamiCell.  Bij de gespecialiseerde ruitershop in jouw buurt kan je  terecht voor een uitrusting op maat van je budget en stijl.

Deel dit bericht: