Nieuwsoverzicht

Nationaal

Emilia Hendrickx, Bente Van Hecke en Julie Vangeloven zijn nationale LRV-Indoor-Dressuurkampioenen bij de pony's

23 april 2017

vangeloven-actie2-kleinIn de hoogste reeks D-Licht 2, gaat de eerste Nationale Indoortittel naar Julie Vangeloven van LRV Ophoven met Schermeer Hof’s Tarzan. (v. Wengelo’s Ricardo). Julie zette een bijzonder nette proef neer en werd daarvoor beloond met een eerste plaats op de allereerste Nationale LRV-Indoor Dressuur.  De tweede plaats ging naar Marli Cooremans van LRV Oud-Turnhout met Hoppenhof’s Sjors (v. Hoppenhof’s Schardon). Bo Van Gansen van LRV Broechem pakte met Anjerhof Nikki (v. Anjershof Rocky 4) een derde plaats voor Wout Loenders (LRV Bocholt) met Unter. Luna Dervaux (LRV Maarkedal) reed met Zoeloe (v. Leuns Veld’s Lord) naar de vijfde plaats.

Podium D-Licht 2

podium-dl2-klein


C-Licht 2

In de kampioenschapsklasse C-Licht 2 was er goud en een groen-wit erelint voor Bente Van Hecke van LRV Waasmunster en Midnighte. Marie Vervliet (LRV Sint-Joris-Winge) en Café au Lait (v. Cappucino) reed naar zilver. Laura De Tandt van LRV Zottegem reed met Flika naar de derde plaats  voor Audrey Labeeuw (LRV Zonnebeke) met Junior. De vijfde plaats ging naar Noor Bens van LRV Westerlo met Flikka.

Podium C-Licht 2

podium-cl2-klein


B-Licht 1

De klasse B-Licht 1 is eveneens een kampioenschapsreeks. In deze reeks voor pony’s van 1.17 tot minder dan 1.27m ging het nationale erelint naar Emilia Hendrickx van LRV Westerlo met Broekkants Magic. Zilver ging naar Julie Opsomer van LRV Oeselgem met Dewi voor Emilie Herweyers van LRV Sinaai met Joli. Lotte Allard van LRV Vissenaken-Glabbeek reed met Wolfgang Amadeus vd Poppelaere (v. Vlietsttede Mark) naar een vierde plaats, voor haar provinciegenote, Luna Geysmans van LRV Bekkevoort met Daily van de Liemers (v. Carl van de Liemers).

Podium B-Licht 1

podium-bl1-klein


C-Licht 1

In de klasse C-Licht 1 was het nationale goud voor Marieke Vermeulen van LRV Ophoven met Frauke. Liesl Heylen en haar Twix pakten zilver mee voor LRV Herenthout. Catho Nauwelaerts (LRV Oud-Turnhout) werd knap derde met Cento.

Podium C-Licht 1

podium-cl1-klein2

D-Licht 1

De klasse D-Licht 1 werd gesplitst in twee ringen. De overwinning in ring 1 was voor Bo De Clerq van LRV Broechem met Champion’s Double. De tweede plaats ging naar Femke Timmermans van LRV Lommel met Flame voor Hanne Vangeneugden van LRV Heusden met Chica (v. Vita Nova’s Hanassie). In ring 2 ging de zege naar Tricia Meyvis van LRV Tienen met Duneway J (v. PR. H. Top Der Da). Ann-Sophie Blomme van LRV Torhout pakte zilver met Hera van de Molenhoek (v. Nabor). Inka Collas van LRV Vechmaal reed met My Way (v. Justice HR) naar een bronzen medaille.

Podia D-Licht 1

d-licht -ring2-kleind-licht1-ring1-klein

Deel dit bericht: