Nieuwsoverzicht

Nationaal

Annelies Van Looveren is allereerste Nationale Indoor-dressuurkampioene van LRV

22 april 2017

annelies-kleinAnnelies Van Looveren van LRV Meerhout is de allereerste Nationale Indoor-dressuurkampioene van LRV. Ze won in de Ruiterschool in Oud-Heverlee met Gravin van ’t Gestelhof (v. Warkant van ’t Gestelhof). Annelies haalde in oktober al  goud op het Nationaal Ruitertornooi en ze trok die lijn ook indoor gewoon door. Ten hiuize Van Looveren - Janssens pronken ondertussen twee nationale erelinten van indoor-kampioenschappen. In maart werd haar vriend,  Toon Janssens al Nationaal Indoorkampioen Springen met Gina van 't Gestelhof (v. Ferro). In Equitime van mei, een uitgebreid interview met de twee ruiters en de fokker van het Gestelhof.

Ilse Thoné van LRV Rijkevorsel en Coincidence S Extra (v. Don Renoir) reden naar de tweede plaats, voor Philippe Geeroms van LRV Aalst met Wotan (v. Ferro). Karen Bries van LRV Veerle en Don Diago van het Trichelhof (v. Don Ruto) reden naar een vierde plaats. Sofie Vergaelen van LRV Meise-Wolvertem reed zich met Don Joaquino Ballante (v. Dancier) netjes in de top vijf van dit allereerste Nationale Indoorkampioenschap Dressuur.

podium-zz-klein

Podium ZZ: 1/ Annelies Van Looveren - 2/ Ilse Thoné - 3/ Philippe Geeroms

 

Zwaar 2

In de klasse Zwaar 2 was het erelint voor Lily Vansweevelt van LRV Kortenaken met J’adore van den Bruel (v. Vivaldi). Tinne Vanhoof van LRV Wortel pakte zilver met Hera van het Sluishof (v. Abanos). Inge Vandael van LRV Kester reed met Umaik-TL (v. Metall) naar nationaal brons. Hannelore Beckers (LRV Kaulille) en haar Crack C van het Vijverbos (v. Don Renoir) werden vierde voor Maarten Geerts van LRV Herenthout met Grace van ’t Hof van Eversem (v. Crack C).

podium-z2-klein

Podium Z2: 1/ Lily Vansweevelt - 2/ Tinne Vanhoof - 3/ Inge Vandael

Zwaar 1

De klasse Zwaar 1 werd verdeeld in twee ringen. De overwinningen waren voor twee Limburgse combinaties. Heleen Schuurmans van LRV Achel won een ring met Jiljande van de Kampert (v. Lord Loxley) en in de andere Z1-ring was er goud voor Kirsten Vermeire van LRV Guigoven met Showtime – PR (v. Sir Donnerhall). Het was uiteindelijk Kirsten Vermeire die als Nationaal Indoor-Kampioene Z1 op het hoogste schavotje mocht.

Alle resultaten: www.equester.be - rubriek: 'wedstrijden'

Deel dit bericht: