Nieuwsoverzicht

Nationaal

Allereerste Nationale LRV-indoorkampioenschappen Dressuur in geschiedenis van LRV

20 april 2017

IMG 5674 Zaterdag 22 en zondag 23 april 2017 is De Ruiterschool te Oud-Heverlee, het decor van de allereerste Nationale indoorkampioenschappen Dressuur van LRV. Op zaterdag komen de beste combinaties van de klasse ‘Zwaar 1’, ‘Zwaar 2’ en de hoogste dressuurreeks ‘ZZ’ in actie. Op zondag is het de beurt aan de beste combinaties uit ‘B-Licht 1’, C-Licht 1 & 2’ en D-Licht 1 & 2’.

“Net als in het springen, werden er de afgelopen wintermaanden in de verschillende LRV-provincies LRV indoor-dressuurwedstrijden georganiseerd.  Tot nu waren de Provinciale Indoorkampioenschappen het hoogst haalbare in de discipline ‘dressuur’ tijdens het indoorseizoen. In 2017 willen we voor de allereerste maal in de geschiedenis van LRV ook een Nationaal LRV-Indoorkampioenschap organiseren. Deze Nationale Indoorkampioenschappen vormen volgens ons een waardevolle aanvulling aan de kalender met Nationale Kampioenschappen van LRV. “ zegt LRV-directeur Inge Vandael. 

De wedstrijden starten zowel op zaterdag als zondag om 9u . De laatste combinatie zal rond de klok van 17u de Ruiterschool verlaten. De toegang tot de Ruiterschool is gedurende deze twee wedstrijddagen gratis. U bent alvast van harte welkom om de beste dressuurcombinaties van LRV ‘live’ aan het werk te zien.

Deel dit bericht: