Nieuwsoverzicht

Nationaal

LRV kent zijn Nationale Indoor-stijlkampioenen

11 maart 2017

B-lichtDe eerste Nationale LRV-indoorkampioenen zijn bekend na de stijlwedstrijden van de voormiddagsessie op de Nationale LRV-Indoorkampioenschappen in Oud-Heverlee.

In de klasse B-Licht gaat het stijlgoud naar Caroline Van Rossum van LRV Zoersel met Oilily van het Rozendaelhof (v. Goldfinger). Jade Van Tricht van LRV Nederokkerzeel reed met Tornado naar de tweede plaats, voor Edouard Noppe van LRV Ardooie met Eleander van de Rozenberg (v. Ten Ankers Bileander). Evelyne Franken van LRV Wuustwezel en Dries Vranken van LRV Vlijtingen eindigden ex aequo op plaats vier.

c-middenIn de klasse C-Midden was het goud voor Lotje Van Hees (foto rechts) van LRV Pulderbos met Waaie Q Etoyca (v. Templedruid Kyan). Vic De Plecker (LRV Merchtem) en zijn Donita van den Ham strandden op de tweede plaats voor Jarne Francken (LRV Rijkevorsel) met Fieke van de Wezelse Heihoeve (v. Fourbreaker). Hanne Van Hoeck van LRV Sint-Lenaarts pakte de vierde plaats met Summer. De West-Vlaamse provinciale kampioene Emma Hendryks van LRV Wervik reed met Luna van d’Oude Oven, naar de vijfde plaats.

d-middenIn D-Midden was het nationale LRV-erelint voor een Brabantse ruiter. Dries Vanthienen (foto links) van LRV Vissenaken Glabbeek en Orchid’s Golitath (v. Kantjes Ronaldo) kregen van de stijljury de meeste punten. Het zilver was voor Jarne Francken met Galant (v. Emmickhoven’s Diego). Brons was er voor Silke Versmissen van LRV Lille met J’adore Dior (v. Neron). Ann Sophie Noppe van Ardooie en Heaven “C” (v. Montie) reden naar de vierde plaats, voor opnieuw Silke Versmissen met Ardville (v. Timeless Dreams).

In de klasse C-Licht ging het stijlgoud naar Julie Opsomer van LRV Oeselgem met Miss Possible (v. Den Bramel’s Chuco). 

In de reeks D-Licht was er een ex aequo eerste plaats voor Nicolas Van De Pol van LRV Poppel met Orchid’s Diva (v. Kanshebber) en Apolonia Van De Ven van LRV Overpelt met Tucker.

Deel dit bericht: