Nieuwsoverzicht

Limburg

Jeroen Schepers is Provinciale Indoorkampioen van LRV Limburg

20 februari 2017

Jeroen Schepers Heike kleinerEen week na het Limburgs Provinciaal Ponykampioenschap van LRV Limburg organiseerde LRV Limburg . en LRV Bocholt opnieuw een mooi en spannend Provinciaal Kampioenschap. In de klasse Zwaar mochten nog zes combinaties van de provinciale titel dromen na een foutloze basisomloop. Vier deden het ook in de barrage foutloos. Jeroen Schepers (LRV Houthalen) (foto) toonde daarin dat hij en zijn Heike ter Linden (v. Tresor d’Opaline) tot heel veel in staat zijn. Jeroen nam alle risico, ging bijzonder snel en bleef bovendien knap foutloos. Het leverde de oud-nationale in- en outdoorkampioen de Limburgse Provinciale titel op en hij mag meteen met bijzonder veel vertrouwen uitkijken naar de Nationale Indoorkampioenschappen op 12 maart 2017 in Oud-Heverlee.

Carmen Moors van LRV Mopertingen en haar zelfgefokte Jennifer van de Moorkeshoeve (v. Buffero van het Panishof) reden naar een tweede plaats voor Steven Konings van LRV Riksingen met Fidel (v.Nonstop). Ingriet Ramaekers van de organiserende vereniging Bocholt en Cavici Z (v. Cavaggio) sprongen naar een vierde plaats voor haar clubgenote Hanne Simons (G-Day van Bareelhof) en Frederik Goedhuys van LRV Gellik met Dalton van de Dwerse Hagen.

Bram Brans wint klasse Midden

In de klasse Midden sprongen 16 combinaties naar de barrage. Daarin kon Bram Brans (LRV Lommel) met Ieveron (v. Quintender) als enige foutloos blijven. Meteen goed voor een eerste plaats. Pedro Paps (LRV Genk) en Jugendliebe vd Peerdeblook (v. Clearway) was de snelste 'vierfouter' en eindigde op de tweede plaats, voor Matthijs Ulenaers van LRV Meeuwen met Greta van Erpekom (v. Chatman). Kelly Vanhoudt van LRV Overpelt en Toledo (v. Salamon) sprongen naar een vierde plaats, voor Neeltje Vanrusselt van LRV Stevoort met Felina van ’t Steenputtenhof (v. Apollo van het Lindebos).

Leen Geysen snelt naar goud in de klasse Licht

In de klasse Licht won Leen Geysen van LRV Stevoort de klasse Licht met Why-Not. Ze was twee seconden sneller van Ann Grevendonck van LRV Lommel met Kadans-L (v. Namelus-R). Janne Martens (Amelie Z) van LRV Mopertingen en Carmen Moors (Majoor van de Moorkeshoeve) sprongen naar de plaatsen drie en vier. Toon Clemens (Leonard van de Dorperheide) van LRV Genk pakte een vijfde plaats.

Zussen winnen Interclubwedstrijd

De altijd-spannende Interclub-wedstrijd ging naar LRV Stevoort. Voor die winst zorgden de ‘snelle’ zussen Leen en Griet Geysen en de al even snelle zussen Neeltje en Marthe Vanrusselt.

foto's: Linda Vangansewinkel

Stevoort interclub kleiner

Deel dit bericht: