Nieuwsoverzicht

Nationaal

Flanders Horse Expo 2017 - Voordeeltarieven voor LRV-leden!

18 januari 2017

fhe1Flanders Horse Expo bestaat 10 jaar en dat wil FHE vieren! De orrganisatoren van Flanders Horse Expo hebben beslist om alle LRV-verenigingen de kans te geven om tickets aan te kopen aan een voordeeltarief! Flanders Horse Expo vindt plaats in Flanders Expo te Gent van 24 tot en met 26 februari 2017.

Online tickets bestellen kost aan normale tarieven 17€ ; aan de kassa 20€. Voor LRV-verenigingen gelden volgende tarieven:

Tot en met 25 tickets : 14€ per ticket / Vanaf 26 tickets : 12€ per ticket

U kan tickets bestellen aan LRV-tarief door een e-mail te sturen aan s.fannes@lrv.be met vermelding van ‘tickets Flanders Horse Expo – LRV’, de naam van de rijvereniging en/of ponyclub, facturatiegegevens (+BTW-nummen indien van toepassing) en het aantal tickets dat u wenst te bestellen.

 Flanders Horse Expo bezorgt het factuur, meteen na betaling van deze factuur worden de tickets per e-mail verstuurd aan de verantwoordelijke die de tickets bestelde.

Na 31 januari 2017 worden geen groepsbestellingen via deze weg meer aanvaard ; clubs kunnen uiteraard steeds via de website tickets bestellen aan de normale tarieven.

 Website Flanders Horse Expo: http://www.flanders-horse-expo.be/

Deel dit bericht: