Nieuwsoverzicht

Nationaal

27.12.2016: Youngster Cup

27 december 2016

image-2016-12-27 2Tijd voor de toekomst. De Youngster Cup staat namelijk enkel open voor jeugdige leden. Allemaal talenten van onder de 21 jaar komen aan start. Tijdens deze wedstrijd vaardigen de 3 federaties, LRV, VLP en LRWB, hun leden af voor de Kür op muziek. Een ware talentenjacht, dus.

Op basis van hun niveau en leeftijd werden deze ruiters opgedeeld in 4 niveaus. In aanloop van deze wedstrijd werden ze vakkundig klaargestoomd door mevrouw Jacqueline Geeroms-Schurkens, die deze ruiters kennis liet maken met de nieuwe discipline Kür op muziek.

In de reeks niveau 0 was het Cedric Nouwen die de LRV-kleuren vertegenwoordigde. In niveau 1 is het Nell Dumortier die met St.-Joris rijdt. Niveau 2 zijn het Nele Van Den Bogaert en Lotte Nestor die strijden voor de eerste plaats. In het hoogste niveau, niveau 3, komen Lore Vandeborne en Birgit Ceuleers aan start.

In reeks 2 kaapte Lotte Nestor het goud. En ook in de hoogste reeks was het LRV die zowel met zilver en goud naar huis ging. Lore mocht zich met Ikke-Pia kampioen noemen; Birgit Ceuleers werd met Dodena eervol tweede.

Voor volledige uitslag klik hier.

Deel dit bericht: