Nieuwsoverzicht

Antwerpen

Koen Snoeijs wint Z-klasse op Z-indoor LRV Kontich

19 december 2016

koen-snoeijsLRV Antwerpen verzamelde afgelopen weekend in Rijbaan Boutersem te Kontich voor de eerste Z-indoor van het indoorseizoen ’16-’17. In de klasse Zwaar zakten 94 combinaties naar Kontich af. Daarvan konden er 17 combinaties, dankzij twee foutloze omlopen doorstoten naar een spannende barrage. In die barrage slaagde Koen Snoeijs van LRV Minderhout met Zidane (v. Lupicor) in een bijzonder snelle en foutloze rit. Niemand zou die tijd nog verbeteren. Toon Janssens van LRV Meerhout had meer dan een seconde meer nodig met zijn sterk springende Gina van ’t Gestelhof (v. Ferro). Chaouki Rijnders van LRV Herenthout en zijn Decibelle du Seigneur (v. Ogano Sitte) reed naar een de derde plaats.

Bart Hermans van LRV Kasterlee was met Cita Z ook behoorlijk snel en bovendien foutloos. Zijn barragerit bracht hem op een vierde plaats voor nationaal LRV-kampioen Raf Kooremans van LRV Merksplas met Elien HDH (v. Arezzo VDL). Toon Jassens (Helia van ’t Gestelhof), Jeroen Geerts (Atoucha VD), Ils Lenaerts (Jenoe van het Eikenhof), Bart Anthonissen (Jupiter VG) en Nele Vermeiren (Destiny F van het Juxschot) pakten de respectievelijke plaatsen zes tot en met tien.

De klasse Midden die op zaterdag werd verreden, was voor het jonge talent Jorich Spits van LRV Turnhout met de door Raf Kooremans gefokte Goudsmid van de Ponyhoeve (v. Nabab de Rêve). Stefan Caluwe van LRV Puurs en Inka van ’t Gestelhof (v. Conteur) pakte de tweede plaats voor Stephanie Hooybergs met Eaglegirl van ’t Ark van Noach (v. Mille Ramiro).

Deel dit bericht: