Nieuwsoverzicht

Nationaal

Ontwerp een EK-Hindernis en win!

21 november 2016

EKVan 27 tot en met 30 juli 2017, vindt het EK voor Landelijke Ruiters plaats op en rond de Galgenberg te Tongeren. De cross-country op zaterdag in het glooiende landschap wordt ongetwijfeld het hoogtepunt van een week vol sport en emoties. We verwachten onze LRV-leden dan ook massaal tijdens die dagen in Tongeren.

De omgeving van de Galgenberg te Tongeren is een bijzonder mooie omgeving om een cross-country te bouwen en te organiseren. Bovendien toveren de organisatoren elk jaar een aantal mooie nieuwe hindernissen uit hun hoed. Het zal voor het EK voor Landelijke Ruiters niet anders zijn, op dit moment worden er al nieuwe hindernissen en combinaties ontworpen en gebouwd. Maar ook u kan een bijdrage leveren en bovendien een fantastische prijs winnen!

 Als u over een creatieve geest beschikt of u heeft een lumineuze inval dan kan u misschien wel heel de week gratis verblijven op de camping en krijgt u de nodige eet- en drankbonnen om van uw verblijf een feest te maken. Vanaf nu tot en met 30 januari 2017 kan u immers aan de slag met uw creativiteit. Aarzel niet om ons een ontwerp van een crosshindernis (eenvoudige of combinatiehindernis) te bezorgen.

tongerenDe organisatoren kiezen er het beste ontwerp uit en integreren uw ontwerp in de EK-cross-country. De ontwerper van het kunstwerkje mag gedurende heel de periode van het EK, gratis op de camping verblijven en ontvangt voldoende eet- en drankbonnen om er bijzonder aangename week van te maken.

Het volstaat om een schets te maken van uw hindernis, met de eventueel te rijden lijnen. U kan de hindernis misschien ook een thema meegeven (LRV, België, Tongeren, Limburg, … ). Hoe beter u de hindernis documenteert, hoe beter het beeld dat de bouwers zich kunnen vormen. Stuur ons uw ontwerp door via info@lrv.be voor 30 januari 2017.

Wij bezorgen de verschillende ontwerpen aan de organisatoren en tijdens de Nationale Finale van de AVEVE-Eventing Cup wordt de winnaar bekend gemaakt. Alvast heel veel succes!

 

Deel dit bericht: