Nieuwsoverzicht

Nationaal

LRV Zonnebeke kijkt terug op geslaagde eventingwedstrijd

27 oktober 2016

zonnebekeLRV Zonnebeke organiseerde afgelopen weekend twee dagen cross met mooie en originele hindernissen. Daarvoor verdienen de organisatoren een pluim, want zowel in de weken/maanden voor de wedstrijd als in de weken daarna dienen alle hindernissen opgebouwd en terug afgebroken te worden.

In Zonnebeke was de reeks Licht de hoogste reeks. Hier was de overwinning voor de west-Vlaamse ruiter Ruben Descheemaeker van LRV Izegem met Grafitt D (v. Landor S). Mathias Naert (LRV Gavere) en Jannes van ’t Spoel (v. Filmstar) en Marie Van Cauwenberghe (LRV Gavere) reden naar plaats twee en drie. De vierde plaats was voor Florence Bekaert (LRV Merelbeke) met Ferro van de Kruisstraete (v. Nonstop). Vincent Aernoudt (LRV Anzegem) reed met Jayca van Diependaele (v. Canadian River) naar de vijfde plaats.

 

In de B-reeksen waren er overwinningen voor Daphne De Rijke (LRV Kieldrecht Vrasene) met Vita du Marais DD (v. Quiro van de Heffinck). Voor Lieze Deschrijvere van LRV Izegem met Hati vh Ijzeren Lindenhof (v. Cicero) en voor Tine Van Oost (LRV Sint-Gillis-Waas) met Uppercut (v. Weltmeyer).

Deel dit bericht: