Nieuwsoverzicht

Nationaal

Win tokken voor het hele achttal!

01 augustus 2016

pancartes
Veiligheid blijft ons stokpaardje. Dit jaar werkt LRV, in het jaar van de veiligheid, extra op dit thema. We stellen je dan ook graag dit veiligheidspakket voor die jullie als club, of privé, kunnen gebruiken om ook mee te sleutelen aan veiligheid.

We vertoeven in de zomermaanden veel op onze clubterreinen.  Vandaar twee pancartes, die ook outdoor kunnen opgehangen worden. Eén versie gaat over het thema: “Tok op, chapeau”, de andere draagt de boodschap “spring best, met je veiligheidsvest ”. Twee evidente thema’s, heel vanzelfsprekend, heel doenbaar,  maar daarom nog niet ingeburgerd …

Hang deze weerbestendige affiches op, en draag bij aan veiligheid!

De verenigingen kunnen sets van  2 pancartes en 10 badges aankopen aan 6 euro per set, en zo mee de boodschap uitdragen.  De afrekening gebeurt via de financiële fiche van je club. We bezorgen de sets via de wedstrijdpost naar de tornooien. - Bestel de sets per mail naarinfo@lrv.be !

Post op Facebook, met de hashtag #veiligisheilig een foto van jullie terreinen, waarop de pancartes duidelijk zichtbaar zijn, en waarop jullie blinken met jullie badges.  Wie weet winnen jullie 10 tokken voor jullie achttal!


Via het jeugdsportproject VIKI kan je 50 punten per set verdienen (terug te krijgen als deze zichtbaar opgehangen worden op de clubterreinen. Dit komt overeen met een waarde van 40 à 50 euro subsidie) Zie scoreformulier veiligheid in de club via www.lrv.be/projecten/jeugdsportproject

pancartes verso

Deel dit bericht: