Nieuwsoverzicht

West Vlaanderen

SBB-Competitie voor Jonge Paarden LRV gewest Roeselare

19 mei 2016

isabelOp tweede Pinksterdag organiseerde het gewest Roeselare, in het Zilveren Spoor te Moorsele, de tweede West-Vlaamse manche van de SBB-Competitie voor Jonge Paarden. Bij de zesjarige springpaarden gingen twee combinaties naar de barrage. Het was Isabel De Rycker (foto) van LRV Sijsele, die met Calleryana (v. Casall) de barrage kon winnen voor Rik Heylen van LRV Lille met Funchal (v. Berlin). Jolien Demeyer van LRV Wingene reed met Kwatro ter Poelberg (v. Breemeersen Adorado x Palestro van de Begijnakker; fokker: Jan Van Haverbeke) naar de derde plaats. Ze pakte meteen ook de vierde plaats met Kira (Saros van ’t Gestelhof x Carpacio; fokker: Bart Devriese). Nico Laridon (LRV Middelkerke) en Kalysta vd Waterhoeve (Balou du Rouet x Rex Z) plaatsten zich op de vijfde plaats.

Vicky Smits pakte een dag na haar zege op de SBB-Competitie voor Jonge Paarden op Stal Hulsterlo, ook de zege in Moorsele met First Class (v. Uphill), in de open-reeks voor zesjarige dressuurpaarden. Stefaan Van Den Elsen reed met Quaesar Ballante (v. Quarterback) naar de tweede plaats. In de LRV-reeks was er goud voor Liesl Van Coppenolle van LRV Westkapelle met Fun van de Heernis (v. Lord Leatherdale).

In de open-reeks was er winst voor Stefaan Van Den Helsen met Spencer Ballante (v. Swarovski). In de LRV-reeks ging het goud naar Dries Goethals van LRV Sijsele met Gipsy Odea du Vlist (v. Spartacus). In de open-reeks voor de vierjarige dressuurpaarden was er goud voor Celine Du Tré met Hilton SH (v. Cupido). In de LRV-reeks was de overwinning voor Jan Michiels van LRV Denderwindeke met Con Corazon (v. Cone).

Deel dit bericht: