Nieuwsoverzicht

Nationaal

16 barragekandidaten op SBB-Competitie voor Jonge Paarden te Heusden

17 mei 2016

bart72 zesjarige springpaarden kwamen in de piste op de SBB-Competitie voor Jonge Paarden te Heusden. Daarvan bleven er zestien dubbel foutloos. Na de barrage bleven er nog acht combinaties met een ‘clean-sheet’’ over. De snelste was Bart Anthonissen (foto) van LRV Beerse met Saphira vh Koningshof Z. Een dochter van Stakkato. Elodie Meulemans reed de BWP’er Kahlua (Numero Uno x Fantastique) naar de tweede plaats. Kahlua werd gefokt bij Thierry Van Hamme in Weerde. Paul Scheirs van LRV Schriek reed met zijn eigen fokproduct Kashko D Idole S.P (Nabab de Rêve x Calypso de Moyon) naar de derde plaats. Davy Gielis en Kappucino (v. Edjaz van ’t Merelsnest) pakten de vierde plaats voor Nick Verlies met Gismo Z (v. Gotthardsen).

 

Bij de zesjarige dressuurpaarden ‘open-reeks’ was het goud voor Gigi Van Der Leest die aan een bijzonder regelmatige SBB-Competitie bezig is met Fernandez (v.. Fernando Torres). Maarten Aerts (LRV Herselt) en Sandeman van de Zandzee (v. Stedinger). In de LRV-reeks was er goud voor Caro Gils van LRV Grimbergen met Flashpoint. Sanne Van Den Broek van LRV Veerle pakte met Ferenzo Torres (v. Fernando Torres) zilver.

In de open- reeks voor vijfjarige dressuurpaarden ging de overwinning naar Pieter Foets (LRV Grote Brogel) met Lester Terdamme (v. Krack C). In de LRV-reeks was het goud voor Inge Borgmans (LRV Arendonk) met Lady Donovan van d’ Egge (v. Sir Donovan).

In de open-reeks van de vierjarigen ging de overwinning opnieuw naar Pieter Foets. In deze ring had hij Marieke vh Kolisbos (v. Special Agent Amour) onder het zadel. In de LRV-reeks was de overwinning voor Roy Hendrickx (LRV Neerpelt) met Merro van het Mikkenhof (v. Fierro Hof ter Zeedycke).

Deel dit bericht: