Nieuwsoverzicht

Nationaal

Tussenstand Regelmatigheidscriterium Aveve Eventing Cup voor pony's 2016

06 april 2016

Eventingwedstrijden zijn ongetwijfeld de zwaarste, maar ook de leukste wedstrijden voor alle ponyruiters omwille van hun speelse link met de natuur en voornamelijk de veelzijdigheid van de sport. Eventing vraagt echter niet enkel soepelheid, vermogen en techniciteit maar ook uithoudingsvermogen. Om onze ponyruiters hier van bewust te maken, opteren wij bij LRV om de kinderen te stimuleren aan meerdere eventingwedstrijden deel te nemen. Zo krijgen zowel ruiter als pony de kans om veel ervaring op te doen binnen deze sporttak en kiezen wij voor een regelmatigheidscriterium.

De laatste punten voor deze AVEVE Eventing Cup 2016 kunnen verdiend worden op de wedstrijden van Lille (9/4/2016) en Gavere (16/04/2016). Het wordt spannend! Alle reeksen worden getrokken door combinaties uit de provincie Antwerpen! Ook is het heel opmerkelijk dat ook in deze discipline de amazones de broek dragen, en bijna overal aan kop staan van het klassement.

Gelieve deze goed na te kijken en eventuele rechtzettingen zo spoedig mogelijk te melden.

De finale van de AVEVE Eventing Cup voor pony's zal plaatsvinden op zaterdag 23 april 2016 en georganiseerd door LRV Minderhout. Je kan de stand steeds consulteren op equester, op daags voor het kampioenschap (22/04/2016).

Deel dit bericht: