Nieuwsoverzicht

Nationaal

LRV Riksingen organiseert EK voor Landelijke Ruiters 2017

31 maart 2016

Kooremans R-TLRV07S0291In 2017 heeft LRV opnieuw de eer om de organisatie van een EK voor Landelijke Ruiters op zich te nemen. Het Nationaal Bestuur besliste recent dat LRV Riksingen dit kampioenschap toegewezen krijgt. “Met een hechte LRV-vereniging, gesteund door zowel het gewest Zuid-Limburg, de provincie LRV Limburg als door LRV Nationaal gaan we dan ook samen alles in het werk stellen om hier een succes van te maken.  Het prachtige glooiende landschap van de Galgenberg te Tongeren wordt alvast een ideale locatie voor dit Europees Kampioenschap dat in de laatste week van juli 2017 wordt verreden." geeft LRV-directeur Inge Vandael mee.

Chretien Hansen is voorzitter van LRV Riksingen, is lid van het provinciaal bestuur van LRV Limburg en wordt één van de grootste trekkers van het EK 2017” Dit is een droom die werkelijkheid wordt!. Ik heb de laatste twintig jaar geen EK gemist als supporter. Ik ben zelf ooit in de running geweest  als kandidaat-ruiter voor een EK-selectie. Het EK en eventing hebben een heel speciale plaats in mijn hart.  Ik besef dat we heel veel werk op ons afkomt, maar we willen er erezaak van maken om van het EK 2017 een onvergetelijk evenement te maken.”

In 2003 werd het laatste EK voor Landelijke Ruiters in ons land georganiseerd. LRV Minderhout maakte er toen samen met enkele duizenden supporters één groot eventingfeest van. De gouden teammedaille maakte het toen helemaal compleet. De evetingwedstrijd te Overpelt van komend weekend betekent de start van de EK-campagne richting 2017. Er wordt een nieuw begeleidingstraject uitgetekend met nieuwe accenten en meer begeleiding zodat alle randvoorwaarden vervuld zullen zijn voor hopelijk nieuw succes.
 


Informatievergadering voor en M- en Z-startgerechtigde ruiters/amazones EK 2017

De begeleiding en scouting starten al tijdens het voorjaar van 2016. Startgerechtigde M- en Z-ruiters worden uitgenodigd voor  eerste informatievergadering op woensdag 27 april 2016 om 20u in de Ruiterschool (Waversebaan 99 te 3050 Oud-Heverlee). Tijdens deze informatievergadering zal het traject  naar het EK 2017 te Berg (Tongeren) in een organisatie van LRV Riksingen worden toegelicht.
 
Graag uw aanwezigheid bevestigen voor maandag 25 april 2016 via info@lrv.be

 

Deel dit bericht: