Nieuwsoverzicht

Nationaal

Ook C- en D-Midden kent zijn 'stijlkampioenen'

12 maart 2016

benthe dehouwer-stijl-kleinIn de klasse D-Midden is Benthe De Houwer van LRV Merksplas de nieuwe Nationale LRV-Kampioen Stijlrijden. Met L’Eros vh Eikerhof (v. Lamento III) kreeg ze van de stijljury de hoogste score.  De tweede plaats ging naar LRV Izegem en Benoit Petillion met Hadgar (v. Voltaire P).  Anouk De Proft (lRV Opwijk)  reed naar een mooie derde plaats met Thai Roun. De vierde plaats was voor Celien Van Bylen van LRV Westerlo en Galant of the Forest (v. Emmickshoven’s Diego). Plaats vijf gaat naar Caro Belle de Hornois (Dont Think Twice) van LRV Koningshooikt.

aaron tijskens-stijl-kleinIn de klasse C-Midden wint Aaron Tijskens van LRV Bocholt met Welco van Farasohof (v. Large Rivers Cleopas). 

Het zilver is voor Dylan Stals van LRV Wachtebeke met Jalibelle van ’t Siamshof (v. Galibot D’Enfer). Brons is voor Merel Callewaert (LRV Ardooie) en E-Mail van de Meidoorn (v. Voltaire). Jarne Francken van LRV Rijkevorsel en Fieke van de Wezelse Heihoeve (v. Fourbreaker van de Wezelse Heihoeve) reden naar plaats vier voor Aliki Rotsaert (LRV Bassevelde) en Manor’s Top Jet (v. Beaucandon Brendan). 

Deel dit bericht: