Nieuwsoverzicht

Nationaal

Carmen Moors wint Provinciaal Kampioenschap LRV Limburg

29 februari 2016

carmenZes combinaties sprongen naar de barrage van de klasse Zwaar in de piste van Martinusschool te Bilzen. In de barrage van het Provinciaal Kampioenschap kon geen enkele combinatie foutloos blijven. Drie combinaties konden de schade beperken tot één afworp. De snelste van die drie was Carmen Moors van LRV Mopertingen met haar zevenjarige Jennifer van de Moorkeshoeve (v. Bufero van het Panishof). Kris Wouters van LRV Meldert reed Imke van het Reuof naar de tweede plaats. Hij had anderhalve seconde meer nodig om de barrage af te werken.

 

 

Hanne Simons van LRV Bocholt pakte me G-Day van Bareelhof (v. Takashi van Berckenbroek) de derde plaats. Cedric Poets van LRV Houthalen werd vierde met Domieno Boy van het Gildenhof (v. Darco). Steven Konings van LRV Guigoven pakte de vijfde plaats met Fidel (v. Non Stop).

In de klasse Midden kon Cedric Poets wel met een groen-wit erelint naar Houthalen terugrijden. Hij bleef net als Danny Loos foutloos in de barrage, maar hij was met Just a Boy van het Gildenhof (v. Darco) bijna een seconde sneller dan Danny Loos van LRV Overpelt met Keno (v. Echo van Spieveld). Kelly Vanhoudt van LRV Overpelt pakte brons met Toledo (v. Salamon).

In de klasse Licht gingen er veertien combinaties naar de barrage. Vijf combinaties bleven foutloos en daar was Emile Bouts van LRV Kaulille de snelste met Jump to the Future van Meelderbroek (v. Winningmood van de Arenberg). Aliene Wuyts (LRV Bree) reed Violetta naar provinciaal zilver voor Steven Konings met Ezra (v. Querlybet Hero).

LRV Stevoort won het Intergewestenkampioenschap - Alle individuele uitslagen via www.equester.be - rubriek: wedstrijden

Deel dit bericht: