Nieuwsoverzicht

Antwerpen

Selectie Z-reeksen Antwerpse Indoorkampioenschappen na Z-indoors bekend

09 februari 2016

anneliesAfgelopen weekend werd de tweede en laatste Z-indoor van het lopende indoorseizoen verreden. De selecties in de Z-reeksen (springen en dressuur) zijn bekend.

Op zaterdag ging de zege in de ZZ-reeks naar nationaal LRV-Kampioene Annelies Van Looveren (foto) met Gravin van het Gestelhof (v. Warkant van 't Gestelhof). Deze combinatie van LRV Meerhout voert ook de selectiestand aan.  In de reeks Zwaar 1 staat Dirk Moons (LRV Broechem) aan de leiding met Batiqar (v. Obelisk). In de klasse Zwaar 2 is dat Robine Klinkhamers van LRV Beerse met Dior (v. Lord Leatherdale).  De dressuurwedstrijd van het Provinciaal Indoorweekend LRV Antwerpen vindt plaats op 5 maart 2016 in Hippisch Centrum Moervelden te Ranst.

  • Klik hier de selectiestanden voor het dressuurgedeelte op de Provinciale Indoorkampioenschappen

 

jurgen aernoutsMaar liefst 103 combinaties namen deel aan de Z-springreeks tijdens de Z-indoors. Afgelopen zondag ging de zege naarJurgen Aernouts (foto) met Bonami  van LRV Loenhout  met Bon Ami (v. Apple Juice). Jurgen was in de barrage sneller dan Toon Janssens (Gizelle van 't Gestelhof) van LRV Meerhout en Dimitri Van Looveren (Ibrahhim) van LRV Brecht.  Ook voor de Antwerpse Z-combinaties is de selectie voor de Provinciale Indoorkampioenschappen bekend.  Het Provinciaal Indoor-Kampioenschap en de Intergewesten-wedstrijd vindt plaats op zondag 6 maart 2016 in Hippisch Centrum Moervelden te Ranst.

  • Klik hier voor de selectie Z-combinaties na de twee Z-indoors 

 

Deel dit bericht: