Nieuwsoverzicht

Antwerpen

LRV Merksplas pakt top-drie CM op M-indoor

30 november 2015

michelle malisartDe rijhal van Kraaienhorst te Brecht was de locatie voor de eerste Antwerpse M-indoor. In de voormiddag worden de combinaties op ‘stijl’ gejureerd. In de namiddagproef volgt een Barema-A-wedstrijd.

In de klasse B-Licht gingen de meeste stijlpunten naar Caroline Van Rossum van LRV Zoersel met Oilily van het Rozendaelhof (v. Goldfinger). In de klasse C-Midden was Jarne Francken van LRV Rijkevorsel met Fieke van de Wezelse Heihoeve (v. Fourbreaker vd Wezelse Heihoeve) de meest stijlvolle combinatie. In de klasse D-Midden was die eer voor Max Sebrechts van LRV Broechem met Kodiak Optimus (v. Kanshebber).

Maar liefst 21 combinaties konden doorstoten naar de tweede fase van de klasse B-Licht. Daarvan bleven er veertien foutloos. Van die veertien was Janou Geentjes van LRV Gierle de allersnelste met haar pony Bodyguard (v. Ten Ankers Bileander). Hanne Van Hoeck van LRV Sint-Lenaerts kwam met Krulleke (v. Bertus) heel dicht in de buurt maar ze kreeg de tijd van Janou niet meer verbeterd. De derde plaats was voor Laura Petit van LRV Merksplas en haar Fair Faith (v. Casperhof’s Eddy).

In de klasse C-Midden leverden de combinaties van LRV Merksplas een uitzonderlijke collectieve prestatie door de eerste drie plaatsen te pakken. Michelle Malisart won met haar bijzonder snelle Wolf (v. Dubbel L’s Swifty) voor Jules Van Hoydonck met Fokkershutte Belle (v. Kantje’s Ronaldo Kobe Malisart mocht dankzij een foutloze barrage als derde op het podium. Hij pakte brons met Maradonna van het Strateneinde (v. Emmickshoven’s Diego) uit de fokkerij van de familie Poelmans.

De klasse D-Midden kreeg negen combinaties in de barrage. Daar bleven er zeven foutloos. Lynn De Vylder van LRV Overbroek was met Luca de snelste voor Caro-Belle de Hornois van LRV Koningshooikt met Don’t Think Twice. Shani Geentjes van LRV Beerse reed naar een derde plaats met Pasquimel. Max Sebrechts van LRV Broechem (Kodiak Optimus) en Sherley Berkvens van LRV Beerse (Jantina) maakten de top-vijf compleet.

Deel dit bericht: