Nieuwsoverzicht

Nationaal

AVEVE Eventing Cup: Gauke Simons wint reeks 5 te Meer

17 november 2015

gaukeGauke Simons zette en bijzonder sterke dressuurproef neer op de AVEVE Eventing Cup voor pony’s te Meer. Het bracht haar met een score van ‘34’ op de eerste plaats van reeks 5. In de cross en het springen maakte de amazone van LRV Wuustwezel met haar Bovenheigraaf’s Carlo (v. Molenaars Golden King) geen fouten en zo won ze na Grobbendonk meteen haar tweede wedstrijd van het seizoen. Jarno Verwimp die eveneens aan een bijzonder sterk seizoen bezig is, werd in deze sterk bezette wedstrijd op en rond De Mosten, tweede met Edition Limitee Dew Drop (v. Quarterback). Met Orchids Giovanni (v. Kwaliteit) pakte de Gaverse ruiter ook nog brons. Benoit Petillion (LRV Izegem) reed Hadgar naar de vierde plaats voor de Nederlander Abe Litjens.

In reeks 4 was er goud voor Jarno Geeroms van LRV Haaltert met Nadenia. Yenthe Dierickx van LRV Weelde Ravels werd tweede met Pablo voor Lore Van Den Neste uit LRV Erpe Mere.

Reeks 3 werd in zeven ringen opgesplitst. Dat leverde dus zeven gelukkige winnaars op. Nele Truijen van LRV Zoersel, Stef Rigouts van LRV Brecht, Anne Van Dijck van LRV Gierle, Rune Witman van LRV Moerzeke, Riece Meskens van LRV Grimbergen, Jef Sutherland van LRV Broechem en Mirthe Van Dijck van LRV Rijkevorsel. In reeks 2 mochten Caroline Van Rossum en Laura Petit met een eerste plaats naar Zoersel en Merksplas. In reeks 1 was de zege voor Sarah Coutinho.

Deel dit bericht: