Nieuwsoverzicht

Nationaal

Voordeeltarief - Jumping Mechelen - Kids Day

03 november 2015

logo JMJumping Mechelen 2015 komt eraan. We zijn volop bezig met het verwerken van de inschrijvingen, versturen van de uitnodigingen, het programma uitstippelen en dergelijke. Om ook jullie in Jumping Mechelen-stemming te brengen, hebben we voor jullie een fijne aanbieding. Jumping Mechelen geeft LRV immers de kans om tickets te bestellen aan een voordeeltarief voor de KIDS DAY op 26 december.

Van 09u00 tot 18u00 brengt Jumping Mechelen een uniek en betoverend spektakel met een opeenvolging van spectaculaire ponyproeven en –games, ponyritten, grimes, de ballonnenclown en nog veel meer…. Met als hoofdact de ‘Grote JM-Kids Day Show’ van 11u00 tot 13u30 op de hoofdpiste, met optredens van Ketnet Musical – Kandanza Together, adembenemende ponyraces, de Mechelse Dansstudio, internationale Sercam paardenshow en als klapstuk het optreden van de Ketnet Band met Kaatje.

LRV-leden en hun familie genieten van een extra voordeel op de ticketprijs en betalen tot 28 november slechts 10€  i.p.v. 19,50€.

Hoe bestellen? Per club wordt er doorgegeven aan Sarah Fannes s.fannes@lrv.be  hoeveel tickets jullie nodig hebben. We verzamelen de aantallen en geven het op 28 november door aan Jumping Mechelen. Wij bezorgen de tickets aan de clubverantwoordelijke, samen met een overschrijvingsformulier voor de te betalen tickets.

LET OP: Dit voordeeltarief loopt maar tot en met 28/11/2015. Wees er dus snel bij!

nieuwsbrief kidsday LRV

Deel dit bericht: