Nieuwsoverzicht

Nationaal

Eventing LRV: Jef Janssens wint in Grobbendonk

19 oktober 2015

jeff janssensJef Janssens (foto)  van LRV Meerhout bleef met Happy–Boy (v. Electro) als enige van de drie Z-combinaties foutloos op de eventingwedstrijd te Grobbendonk. Jef kwam al als leider uit de dressuur en hij kon ook foutloos blijven in de cross en het springen. Voor achtervolger Kevin Swaans werd een weigering in de cross genoteerd. Hij werd tweede met Ferrum van de Nachtegaele (v. Cum Laude Z).

De klasse Midden kreeg met 14 deelnemers een meer geanimeerd verloop. Ronny Smet, kwam als nummer twee uit de dressuur en bleef foutloos in de cross en bij het springen met Gina v’t Plutonia Hof (v. Indoctro). Het bracht hem naar de eerste plaats want Edith Tuytelaars van LRV Minderhout kreeg enkele strafpunten voor tijdsoverschrijding met Hanna (v. Apple Juice). Ze werd tweede voor Luc Boonen van Geel ten Aard met Addo. Thomas Smeyers van de organiserende LRV-vereniging Grobbendonk reed met Indezz (v. Washington DC Heldenlaan) naar de vierde plaats voor Tom Goris van LRV Schoonbroek met Arthurius (v. Prestige VDL).

In de klasse Licht was er goud voor Hanne Goris van LRV Merksplas met I Spy de Muze (v.Querlybet Hero), Daphne De Rijke (LRV Kieldrecht Vrasene) met Vita du Marai DD (v. Quirio van de Heffinck), Ellen Brosens (LRV Rijkevorsel) met Foblesse v. Bareelhof (v. Nonstop) en voor Imke Peeters (LRV Rijkevorsel) met Dolce (v. Vaillant).

foto: www.caremans.com

Deel dit bericht: