Nieuwsoverzicht

Nationaal

Maude De Smedt (ZZ) Leslie Van Hamme (Z-springen) en LRV Tienen (ZA) nieuwe Brabantse kampioenen

18 september 2015

maude Gastheer LRV Orsmaal ontving de Brabantse rijverenigingen en combinaties voor hun Provinciaal Kampioenschap. In de hoogste klasse van de groepsdressuur ging de overwinning naar LRV Tienen. Het was de zevende zege voor LRV Tienen van het lopende seizoen. De vereniging van commandant Luc Grauwels vertrekt dus met het nodige vertrouwen naar het Nationaal Ruitertornooi te Waasmunster.

In de klasse ZZ werd de logica der dingen ook gevolgd. Maude De Smedt van LRV Langdorp won vijf van de zeven tornooien waar ze deelnam met haar Upperten (v. Gribaldi). De tweede plaats ging naar Hannelore Hegemann van LRV Tienen met Apache uit de Melle (v. Lys de Darmen). Nick Jacobs van LRV Holsbeek reed met Fairytaile-Sun (v. Stedinger) naar de bronzen medaille.

In de springklasse Zwaar was Leslie Van Hamme van LRV Vollzele met Hypnose (v. Nonstop) de enige combinatie die dubbel-nul kon blijven. Hij hoefde dus geen barrage te rijden om de Brabantse provinciale LRV-titel te pakken. Gert Bosmans reed naar de tweede plaats met Arona van de Rozendael (v. Gotha Brecourt), voor Ben Thiry van de organiserende rijvereniging Orsmaal met Caretano Girl (v. Caretano Z).

Deel dit bericht: