Nieuwsoverzicht

Nationaal

Extreme temperaturen vragen passende maatregelen

02 juli 2015

HOU DE LRV-WEBSITE IN DE GATEN
 
Op zondag 5 juli 2015 heeft LRV drie ruitertornooien op de kalender staan, zijnde LRV Merksplas (Antwerpen), LRV Bocholt (Limburg) en LRV Pittem (West-Vlaanderen).
Gezien de weersvoorspellingen voor vannacht en morgen met het nakende onweer en bijhorende temperatuursdaling,  die ons weer naar een 'normale' situatie brengen, is er algemeen beslist dat de drie ruitertornooien zullen doorgaan !
 
Enkel op het ruitertornooi te Bocholt zal er GEEN groepsdressuur gereden worden.
Verder vragen wij wel om contact te houden met het wedstrijdsecretariaat, waar eventuele wijzigingen betreffende de prijsuitreikingen en parade(s) zullen meegedeeld worden.

Mogen wij nogmaals benadrukken dat desondanks er aan de inrichters gevraagd werd zeker voldoende water te voorzien, iedere ruiter ook zelf voldoende water voor zijn/haar aard meebrengt.
 

 
drinkenDe hoge temperaturen van de voorbije dagen en de dagen die er aan staan te komen, zijn allesbehalve gezond voor mens en dier  om in te sporten.  LRV is zich daar terdege van bewust en wil zijn verantwoordelijkheid hierin niet ontlopen.  Gezondheid en veiligheid  van onze leden en paarden staan absoluut bovenaan onze prioriteitenlijst.

Gelukkig wordt er op zondag een zekere daling van de temperaturen voorspeld en zakken we waarschijnlijk terug af naar normale zomerse waarden voor de periode van het jaar. Aangezien het weer niet de meest stabiele factor is in België, willen we aan deelnemers en medewerkers van de tornooien van komend weekend vragen, om de LRV-website (www.lrv.be) goed in het oog te houden. Eventuele wijzigingen aan het tornooiprogramma van de tornooien op zondag 5 juli 2015, zullen hier gecommuniceerd worden.
Deel dit bericht: