Nieuwsoverzicht

Nationaal

37 combinaties in barrage te Heusden

26 mei 2015

jasper37 combinaties konden zich in Heusden plaatsen voor de barrage van de reeks zesjarige paarden op de SBB-Competitie voor Jonge Paarden. In die barrage bleven er elf paarden foutloos. De snelste combinatie was Jasper Schepers van LRV Meldert met Chinta van ’t Gelutt (v. Chintan). Hij was daarmee sneller dan zijn eerste achtervolgers Carmen Moors van LRV Mopertingen met Joy Nonstop vd Moorkeshoeve (v. Nonstop). Bart Anthonissen (LRV Beerse) reed Eros V (Namelus R) naar de derde plaats. De vierde plaats was voor Stijn Loos van LRV Overpelt met Jamaica (v. Zurich) voor Christoph Verheyen van LRV Loenhout met Junior Corland ERKJ (v. Corland).

In de reeks zesjarige dressuurpaarden-Open reeks was er in een sterk bezette ring goud voor Annelies Van Looveren van LRV Meerhout met John van ’t Gestelhof (v. Johnson) voor Hannelore Hegemann van LRV Tienen met Jazz dancer vh Stappershof (v. Don Matcho) voor Nick Van Laer (LRV Langdorp) met de kampioen van 2014 bij de vijfjarigen Just A Little Bit Krack vh klaverhof (v. Tango).

In de LRV-reeks was de zege voor Heleen Schuurmans van LRV Achel met Jiljane van de Kampert (v. Lord Loxley). De tweede plaats ging naar Marissa Verhaegen van LRV Herselt met Esteban GLN (v. Sir Oldenburg) voor Sara Nagels van LRV Geetbets met Endesi (v. San Remo).

Deel dit bericht: