Nieuwsoverzicht

Nationaal

SBB Competitie voor Jonge Paarden Emblem

20 april 2015

6jarigen24 combinaties konden zich bij de zesjarige springpaarden plaatsen voor een plaats in de barrage. De helft kon ook in de barrage foutloos blijven. Wim Vinckx was de snelste van allemaal en won met Joko van de Renthoeve (Zelote VDL x Indorado) van eigenaar Bart Sips uit Brecht. De tweede plaats was voor Jeroen Geerts van LRV Loenhout met Japrilli VH (v. Echo van ’t Spieveld) van fokker Marc Van Hasselt uit Loenhout. De derde plaats was voor Julie Ooms met Diarado-Son Z (v. Diarado). Daarmee was ze sneller dan Thomas Mertens van LRV Merksplas met Jarobi van het Eelshof (v. Quickfeuer van Koekshof) en Joris Van Dyck met Janice (v. Udarco).

Elf combinaties die zich afgelopen zondag voor de barrage konden plaatsen, hadden dat een week eerder ook al gedaan. Negentien van de vierentwintig paarden gaan door het leven met een BWP-paspoort.

Opnieuw winst voor Annelies Van Looveren met John van ’t Gestelhof

In de open–reeks van de zesjarige dressuurpaarden was John van ’t Gestelhof (v. Johnson) onder het zadel van Annelies Van Looveren (LRV Meerhout) een week na de eerste wedstrijd opnieuw de beste. Ook Maarten Aerts van LRV Herselt met Dalmore van de Zandzee (v. Daddy Cool) bevestigde. Hij reed opnieuw naar de tweede plaats voor Petra Moens met Jamboree (v. Quarterback). Ellen Bouwens (LRV Olmen) met Escada SDB (v. Spielberg) reed naar de vierde plaats. In de LRV-reeks was de zege voor Stephanie Walraevens van LRV Sint-Pieters Leeuw met Esteban M (v. Sandro Hit). Marissa Verhaegen (LRV Herselt) werd tweede met Esteban GLN (v. Sir Oldenburg). Hans De Schutter van Geel ten aard reed Jana V (v. Tuschinski) naar de derde plaats voor nationaal springkampioen Pieter Vanhoof van LRV Meerhout met Julius van het Genebroeksveld (v. Stedinger).

Alle uitslagen komen in de loop van de week online via www.equester.be - rubriek: 'wedstrijden'

Deel dit bericht: