Nieuwsoverzicht

Nationaal

Nationale Finale AVEVE Eventing Cup Lille

09 april 2015

elodiePonyclub LRV Sint-Antonius Lille organiseert zondag 12 april 2015, in samenwerking met het Nationaal Bestuur, de Nationale Ponycommissie van de Landelijke Rijverenigingen en de Provinciale Ponycommissie LRV Antwerpen de Nationale Finale van de AVEVE Eventing Cup.
De wedstrijdterreinen zijn gelegen aan de Balsakker 46b, 2275 Lille (sportvelden / ruiterhal Lille).

!!! Opgelet: Er zijn werkzaamheden aan de E34 ter hoogte van Lille. Verkeer komende vanuit Antwerpen kan gebruik maken van afrit 21 te Lille. Verkeer komende vanuit Nederland dient de E34 te verlaten via afrit 22 in Gierle.

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP: Het eindklassement van het regelmatigheidscriterium wordt bepaald aan de hand van 40% van het totaal aantal wedstrijden per reeks. Het eindklassement voor het Nationaal Kampioenschap wordt bepaald op basis van de som van de plaatsen van het regelmatigheidscriterium en het dagklassement. (meer info in de bijgevoegde omzendbrief )

VERKENNING kan vanaf zaterdag 11 april 2015. Op zaterdag is er echter ook een eventingwedstrijd voor de paarden, waardoor erl tot 15u inkom zal gevraagd worden. De afstanden van de combinaties kunnen pas op zaterdagavond (na de wedstrijd) aangepast worden, dus gelieve deze nog op zondagochtend te checken.

Op de foto: Elodie Fivez van LRV Haaltert die afgelopen zondag reeks 5 won op de AVEVE Eventing Cup voor Pony's te Affligem. 

Deel dit bericht: