Nieuwsoverzicht

Vlaams-Brabant

Provinciaal Indoorkampioenschap pony’s LRV Brabant

03 maart 2015

paulien depauwDrie combinaties plaatsten zich voor de barrage van de klasse D-Midden op de provinciale ponyindoor van LRV Brabant in de Ruiterschool te Oud-Heverlee. Slechts één combinatie kon ook in de barrage foutloos blijven. Paulien De Pauw (foto) van LRV Merchtem reed Joly’s Eagle (v. Priory Prickle) vakkundig naar een eerste plaats. Anouk De Proft van LRV Opwijk liet met Miranda van de Vondelhoeve (v. Calipso van de Vondelhoeve) ook alle balken liggen, maar ze haar barragerit duurde net iets te lang en dat leverde haar één strafpunt tijdsoverschrijding op. Voor Charlotte Van Bellinghen van LRV Nederokkerzeel zag het er na de basisomloop ook goed uit, maar in de barrage liep het mis en ze moest tevreden zijn met de bronzen medaille. Het stijlrijden in de klasse D-Midden ging naar Shauni Van Opstal van LRV Nederokkerzeel met Danouska “B” van het Juxschot (v.Benetton).

In de klasse C-Midden, was Femke De Neef van LRV Asse de beste van drie barragekandidaten. Ze reed met haar Tubor de snelste barrage. Daarmee deed ze beter dan Stan De Plecker van LRV Merchtem met Waaie Q Etoyca (v. Templedruid Kyan) en Louise De Smedt van LRV Tienen met Varenberg’s Roxy (v. Molenaar’s Go). Louise De Smedt won tijdens de voormiddagsessie wel het stijlklassement.

In de klasse B-Licht bleven vier combinaties ‘dubbel foutloos’. Moranne Menten van LRV Zoutleeuw was met Skylight (v. Silvester) de allersnelste. Anke De Breucker (LRV Opwijk) kwam met Troushka in de buurt van haar tijd maar strandde op een tweede plaats, voor Vic De Plecker van LRV Merchtem met Liesje en Femke De Neef met Olly Jumper van de Leeuw (v. Ive van de Delthoeve). Het stijlrijden in deze reeks was voor Jill Leemans van LRV Opwijk met Olily.

  • Voor alle andere reeksen en resultaten: www.lrv.be
Deel dit bericht: