Nieuwsoverzicht

Limburg

LRV Limburg kent eerste provinciale kampioenen

09 februari 2015

LRV Limburg kent zijn eerste provinciale kampioenen van 2015. In Bocholt stond het provinciaal indoor kampioenschap voor pony’s op het programma. Het werd een dag vol spannende ponysport waarbij de spanning een hoogtepunt kende in de barrage van het interclubkampioenschap. Daarin kon uiteindelijk LRV Hoeselt winnen met een bijzonder klein verschil op nummer twee LRV Bocholt en LRV Stevoort op de derde plaats. Voor het Hoeseltse succes zorgden Emmaly Panis, Silke Achten, Toon Panis en Tine Oosterbosch. Deze vier teamleden waren exact vijf (!) honderdsten van een seconde sneller dan de vier van LRV Bocholt.

 

kampioenen DM gitte en aaron web2

foto: Linda Vangansewinkel

Individueel waren er provinciale titels voor Ylona Thijs (LRV Vlijtingen) met Sarina (v. Woldberg’s Bart) in de barema-A van de klasse B-Licht. In de klasse C-Midden won Olivier Nouwen van LRV Stevoort met Helaba d’Insegotte (v. Orchid’s Deami). In de hoogste reeks D-Midden was het provinciale erelint voor Aaron Tijskens van LRV Bocholt met Ulysse du Maron.

In het stijlrijden waren er titels voor Emaly Panis van LRV Hoeselt met Paddington’s O Malley (v. Marrits Mistique) in de reeks B-Licht. In C-Midden pakte Olivier Nouwen een dubbele titel. Hij won zowel het stijlrijden als de Barema-A. In D-Midden won Gitte Wuyts van LRV Bocholt met Hannibal.

Deel dit bericht: