Nieuwsoverzicht

Nationaal

LRV-Ponies CM & DM te Jumping Mechelen

30 december 2014

CM Stan De PleckerOp de laatste dag van Jumping Mechelen wordt traditioneel een kleine marathon van LRV-pony's georganiseerd door onze combinaties uit de springklassen CM en DM.

DM Paulien VanderbruggenIn CM kwamen er 23 combinaties aan de start, waarvan er 9 ruiters een tweede fase reden. Van de vier foutloze combinaties in de tweede fase, zorgden Stan De Plecker en Donita van den Ham (LRV Merchtem) voor de snelste tijd op het scorebord. Louise De Smedt (LRV Tienen) volgde hem op de voet met Varenbergs Roxy. De derde plaats was voor Nicolas Van De Pol (LRV Poppel) met Moonlight. De volledige uitslag vindt u hier.

In DM mochten 17 combinaties doorrijden voor de tweede fase en Paulien Vanderbruggen (LRV Kalmthout-Achterbroek) zette er met 24.49 seconden een straffe tijd neer met Bengel van de Kapel. De tweede en derde plaats gaan respectievelijk naar Lauren Vangronsveld (LRV Gellik) met Grietje van de Mispelaere en Nieke Van Meensel (LRV Herselt) met Hara. De volledige uitslag vindt u hier.

Deel dit bericht: