Nieuwsoverzicht

Nationaal

Mooie prestaties van onze LRV-ponyruiters in de ponyproeven

30 december 2014

Jade Van RenterghemNiet minder dan drie ponyproeven, die samen met VLP gereden wordt, waar onze ponyruiters echt mooie resultaten neerzetten.
In de Ponies 1m10 kleurde de prijsuitreiking helemaal mooi LRV met 5 van 7 ruiters met Sint-Jorisschildje. Met slechts 7 ruiters in barrage, won Jade Van Renterghem (LRV Ardooie) overtuigend met Zwavo Zadok in een tijd van 29.67 sec. LRV Meerchtem vervolledigt de top drie met Amber Bogaert (Funny) en Stephanie Van Riet (Ella De L'Huitrelle).   

In de ponyproef Children 1m plaatsten zich maar liefst 33 combinaties voor de barrage en 12 ruiters zetten er een nulronde neer. Op de tweede plaats eindigde Rania Dindane van LRV Sinaai met Moonfighter Machiavelli op slechts 3 seconden van de winnaar. Amper 49 hondersten van een seconde trager plaatste Fleur De Clerck (LRV Oedelem Beernem) zich met Karel Van De Bochten voor de vierde plaats.

 In de proef Children Paarden 1m werd de vierde en de vijfde plaats ingenomen door onze LRV-ruiters, meerbepaald Chloë Vereecken (LRV Baardegem) met Caprice DC en Anouk De Proft (LRV Opwijk) met Davenport Bleu.

Deel dit bericht: