Nieuwsoverzicht

Nationaal

KBC Trophy Stijlrijden CL - DL

29 december 2014

Caro Belle de HornoisHet was precies kwart na acht in de ochtend toen de eerste combinatie de A-piste binnen reed voor de KBC-Trophy Stijlrijden CL. Het vroege startuur had blijkbaar geen enkele invloed op de kwaliteit van de ritten die door de ponycombinaties van de klasse C-Licht werden neergezet, want er werd sterk gereden door de 20 geselecteerde ruiters en amazones. De stijljury gaf de meeste punten aan Caro-Belle De Hornois (foto links) van LRV Kontich met de pony Spirit. De tweede plaats was voor Elise Van Den Branden van LRV Sinaai met Mambo van 't Neerhof voor Femke De Neef van LRV Asse met Tubor. Elise Van Den Branden reed haar tweede pony Boy eveneens in de prijsuitreiking. 

Charlotte Van BellinghenD-Licht voor Charlotte Van Bellingen

In de klasse D-Licht was LRV Nederokkerzeel aan het feest. Charlotte Van Bellingen reed haar Popeline de l'Aube naar de eerste plaats, voor haar clubgenote Shauni Van Opstal met Danouska "B" van het Juxschot. Nationaal outdoor-kampioen Thibeau Spits van LRV Kontich reed met Hightrick naar de derde plaats voor Julie Van Den Bulck van LRV Olmen met De Hofstede Bas.

De beste combinaties van deze wedstrijden stijlrijden worden dankzij KBC getrakteerd op een springlinic bij de familie Philippaerts. 
Voor de volledige uitslagen: C-Licht / D-Licht 

Deel dit bericht: