Nieuwsoverzicht

Nationaal

Afscheid van Jean Symons

21 november 2014

Jean Symons1Op zaterdagochtend 15 november werd ons het trieste nieuws gemeld dat Jean Symons die nacht overleden was. Sinds 1980 leidde Jean K.LR.V. Sint-Trudo Peer als commandant. Hij richtte in 1995 de Ponyclub St. Trudo Peer op en was tevens de Gewestvoorzitter van LRV Gewest Peer en verantwoordelijke voor de opleidingen binnen LRV Limburg. 

Kortom, Jean was niet enkel een icoon binnen LRV. Peer, maar zeker voor heel L.R.V. Met zijn gedrevenheid en enthousiasme had hij een duidelijke missie en visie, waarbij hij de paardensport toegankelijk wenste te maken voor iedereen en waarbij het groepsgevoel primeerde op het individuele. 

In naam van het Nationaal Bestuur en het hele LRV-team willen we ons oprecht medeleven betuigen aan zijn echtgenote Mia, zijn kinderen Inge en Dimitri, Kris en Lotte en kleinkinderen Line en Lore, zijn ouders, familie en vrienden. De uitvaartliturgie zal plaatsvinden in de dekenale kerk Sint-Trudo, A. Preud Hommeplein te Peer op zaterdag 22 november 2014 om 10.30 uur. De avondwake in genoemde kerk op vrijdag 21 november 2014 om 18.30 uur. Begroeting en gelegenheid om de familie te condoleren in het rouwhuis, alle dagen van 14 tot 20.00 uur, alsook vrijdag na de avondwake en zaterdagochtend voor aanvang van de viering van 9.15 tot 10.00 uur.

Deel dit bericht: